Rapid, eficient, sincer și cu inimă

Covoare de lupte, pardoseli

Covorul de lupte este o acoperire specială pentru podea folosită în scopuri sportive pentru competiții și antrenamente.
Acoperirea covorului de lupte (anvelopă) este realizată din țesătură cu trei straturi de înaltă rezistență, din care sunt produse în principal corturi. O astfel de acoperire este durabilă, deoarece este realizată conform metodei componentelor de temperatură, ceea ce conferă cusăturii o rezistență suplimentară. Țesătura copertinei este formată din trei straturi: două straturi de folie de clorură de polivinil, între care se află un strat de fire de poliester (întărite), prevenind ruperea ulterioară a acestuia. Fiabilitatea unei astfel de acoperiri, pe lângă lipire, este asigurată datorită prelucrării sale pe echipamente specializate.
Țesătura din PVC este o țesătură din clorură de polivinil (PVC) constând din două straturi de polimer și o plasă întărită din cordon lavsan. Datorită învelișului polimeric, materialul are proprietăți excepționale de respingere a apei, rezistență la medii slab agresive, nu se estompează la soare pentru o lungă perioadă de timp și nu este supus deformării în timpul unei scăderi brusce de temperatură. Perioada medie de garanție pentru astfel de țesături este de cinci până la zece ani.
Apropo, husele pentru covorașele de gimnastică și sport și alte produse sportive (trambuline, bărci gonflabile, echipamente pentru arte marțiale etc.) sunt, de asemenea, fabricate din țesătură PVC, doar PVC-ul are multe varietăți.
Învelișurile pentru covoare sunt realizate în una, două și trei culori, cu marcaje sub formă de pătrate sau cercuri. Marcarea covorașului de lupte este, desigur, destul de esențială. În mod tradițional, aveți nevoie de o zonă de lucru, un centru, o zonă de pasivitate, dar, în general, acest lucru este din nou determinat de sport. Zonele numite sunt tipice pentru luptele clasice și stilul greco-roman. Pentru sambo, zona de lucru este un cerc cu diametrul de 9 sau 6 metri, iar pentru judo ai nevoie de un covor pătrat 10x10.
O acoperire pentru un covor de lupte sau pentru o sală de sport are două tipuri principale de prindere:
• pe ochiuri pentru covoare transportabile detasabile. De-a lungul perimetrului covorașului de lupte, sunt instalate „ochiuri” - un inel metalic, fixarea acoperirii covorului de covorașe se realizează cu ajutorul unui cordon, care străpunge ochiurile de-a lungul perimetrului covorului.
• prindere sub banda pentru covoare instalate permanent. Fixarea husei de covor pe covorașe se realizează folosind o bandă de lemn, care asigură o bună tensiune a husei, ținând fiabil covorașele într-o singură matrice.