Rapid, eficient, sincer și cu inimă

Echipament sportiv

Sac de box (pare) - un echipament sportiv pentru exersarea și îmbunătățirea loviturilor sportivului. Pentru dezvoltarea preciziei, rigidității și vitezei de impact. Sacii de box sunt din material PVC, piele sau piele, mai rar prelata. În interiorul pungii (pere) este umplut cu așchii de cauciuc sau plastic, rumeguș, cârpe sau cereale.
Oferim mai multe tipuri de saci de box.
   Geanta de box grea.
   Sac de box mediu
   Geanta de box usoara
Perna de box de perete (makiwara), de fapt, este același sac de box sau sac, dar fixat rigid pe perete. Funcția sa principală este de a elabora lovituri mai directe, dar posibilitatea de a provoca lovituri laterale nu este exclusă. Munca de pernă dezvoltă puterea unei lovituri directe, vă permite să oferiți corect o lovitură în general. Dacă vorbim despre eficacitatea sa, atunci acest proiectil este indispensabil atât pentru un boxer amator, cât și pentru un profesionist.
              Perna de perete este un înlocuitor pentru un sac voluminos. Neavând o asemenea variabilitate în antrenament, perna este mult mai comodă și mai versatilă în utilizare - atașată de perete, devine un obiect excelent pentru exersarea impacturilor de amplitudine mică și doar pentru desfășurarea unei mici sesiuni de antrenament. Mobilă și fiabilă, perna de perete îți va oferi un antrenament acolo unde s-ar părea imposibil.
Manechin de lupte (animal de pluș, păpușă) Manechinele de lupte au fost folosite de multe decenii în întreaga lume. Acest manechin de lupte este potrivit pentru orice sport în care sunt prezente aruncări. Prin urmare, ușile de la sălile de MMA, sambo de luptă, lupte libere și clasice, jujitsu, judo, luptă corp la corp și multe alte sporturi sunt deschise pentru acest proiectil.
    Manechinele de lupte sunt cea mai bună soluție atât pentru casă, cât și pentru sală. Veți putea să lucrați cu întreaga gamă de tehnici, apucare și aruncări. Aceste scoici au o gamă de dimensiuni foarte mare, pentru cei mai mici sportivi - manechine de 120 de centimetri lungime, 15-20 de kilograme. Ei bine, pentru adulți - 160 cm 30-40 kg.