Rapid, eficient, sincer și cu inimă

Ringuri de box

Ringul de box este un pătrat profesional pentru lupte de box, care este limitat de-a lungul perimetrului de frânghii întinse între montanti.
 Un ring de box este cel mai adesea o structură pliabilă care este instalată direct pentru lupte de box. Dacă este necesar, structura inelului este ușor de asamblat și dezasamblat, dimensiunile pieselor permit transportarea acestora în spatele unei „Gazelle”.
Ringurile de box sunt de două tipuri:
          Ringul de box de pe podium este alcătuit dintr-o ferme metalică, de 1 m sau 0,5 m înălțime, fermetura se fixează cu un șurub sau bucșă, stâlpi de diferite culori, podea din placaj, frânghii cu jumperi, perne de colț, un înveliș din PVC armat. țesătură, pardoseală moale pe bază de PPE (spumă de polietilenă) sau PVV (cauciuc spumă secundar), întinzători de frânghie, protecție a zonelor traumatice deschise. Pentru a tensiona cuvertura de pat, se folosește un șnur, care este trecut prin ochiurile cuverturii și elementele ramelor laterale. Tensiunea frânghiilor între montanti se realizează cu șnururi prin cătușe și lanț. Inelul poate fi ușor asamblat și dezasamblat, dimensiunile pieselor permit transportarea acestora în spatele unei „Gazelle”.
Ringul de box de pe podium este realizat în conformitate cu cerințele regulamentului competiției de box.
            Ring de box pe cadru (ring de podea) este destinat antrenamentului. Ringul de box nu are podium (sarnghe metalica si parchet din placaj). inelul nu necesită fixare pe podea, toate prinderile sunt efectuate pe un cadru metalic. Setul include: cadru metalic, stâlpi, opritoare, perne de colț, frânghii, bretele de frânghie, săritori de frânghie, huse de protecție, pardoseală moale, husă din material PVC.
 Principala diferență dintre aceste tipuri de inele este în performanța zonei de lupte, care se întâmplă direct pe podeaua arenei sau a sălii (ringul de podea) sau pe un deal (ringul pe platformă). Dimensiunea ringului de box poate varia de la 3 la 7 metri pe fiecare parte.