Rapid, eficient, sincer și cu inimă

Sere și focare

Sere și serele sunt specializarea noastră de câțiva ani, așa că știm sigur că oricât de mare este gama de legume, fructe sau fructe de pădure de pe piață, nimic nu înlocuiește bucuria grădinarului cu creșterea propriei culturi de castraveți, roșii. sau sfecla. Dar cultivarea multor legume sau fructe în aer liber nu este întotdeauna posibilă în condițiile noastre climatice. Aici sere și focarele vin în ajutorul grădinarului.
    Instalarea unei sere pe șantier vă va permite să obțineți o recoltă bogată chiar și în sezonul rece.
      Cultivarea plantelor în sere vă permite să le protejați nu numai de necazurile asociate cu vremea, oferind condiții confortabile pentru creșterea fructelor, ci și de insecte și păsări. Instalează pe șantier o seră sau o seră de tip potrivit și subiectul mândriei tale nu se va mai teme de nopțile reci și de înghețurile neașteptate.
Vă oferim sere și sere de diferite tipuri:
- sere din policarbonat,
- sere și sere sub film,
- sere cu un strat combinat,
- sere,
- miceliu.
             Modelele serelor și serelor noastre sunt foarte diverse și sunt destinate nu numai grădinarilor amatori, ci și fermelor mari.
      Cadrele pentru sere sunt realizate din metal feros, amorsate și acoperite cu două straturi de vopsea.
      Serele pot fi acoperite cu policarbonat celular sau folie de seră. Pentru micelii se folosește țesătură de copertine. Pentru sere și serare se folosește policarbonat cu două straturi.