Rapid, eficient, sincer și cu inimă

Sport, lupte, gimnastică, covorașe de siguranță

Sport, lupte, gimnastică, covorașe de siguranță
Covorașele de sport, lupte, gimnastică, de siguranță sunt concepute pentru a absorbi energia mișcării, a atenua aterizarea, exercițiile, diverse jocuri și competiții.
       Grosimea covorașelor poate varia de la 2 cm până la 10 cm.
       Ca acoperire, se folosește țesătură PVC - este o țesătură din clorură de polivinil (PVC), constând din două straturi de polimer și o plasă întărită din șnur lavsan. Datorită învelișului polimeric, materialul are proprietăți excepționale de respingere a apei, rezistență la medii slab agresive, nu se estompează la soare pentru o lungă perioadă de timp și nu este supus deformării în timpul unei scăderi brusce de temperatură. Perioada medie de garanție pentru astfel de țesături este de cinci până la zece ani.
       Folosim cauciuc spumă, spumă de polietilenă expandată și cauciuc spumă reciclat ca umplutură pentru covorașe. Aceste materiale de umplutură diferă în densitate, proprietăți, durabilitate și, desigur, în preț.
       Cea mai simplă opțiune este considerată a fi cauciucul obișnuit din spumă pentru mobilier - este utilizat în producția de covorașe de școală și de gimnastică. Cauciucul spongios este un material de spumă elastică cu proprietăți bune de absorbție a șocurilor (este capabil să reducă bine sarcina șocurilor). Cauciucul spumă variază ca densitate: 20 kg / m3, 22 kg / m3, 25 kg / m2, 30 kg / m3. Dimensiunea foii 1x2 m, grosimi posibile de la 2 cm la 100 cm.
        Spuma de polietilenă spumă și cauciucul spumă reciclat sunt utilizate în acele produse în care sunt necesare densitate mare, rezistență, elasticitate și durabilitate - covorașe de gimnastică, sport și lupte. Izolon - polietilenă spumată cu o structură moleculară nereticulata. Interval de temperatură de lucru de la -80C la +80C. Interval de densitate 25 - 35 kg / m3. Este un material ușor, flexibil și relativ ieftin. Materialul are o bună rezistență la UV și la intemperii, ceea ce înseamnă o durată de viață mai lungă a materialului în sine. Grosimi folosite in covoras: 3-10 cm
        Cauciucul din spumă reciclată (PPU VV) este fabricat din așchii de spumă poliuretanică și adeziv poliuretanic pentru lipire. Disponibil într-un interval de densități de la 120 la 170 kg/m3. Interval de grosime 2 cm - 10 cm.
        Materialele folosite la producerea covorașelor sport au fost riguros testate pentru siguranță.
       La cererea dumneavoastră se pot coase mânere, bandă velcro la covorașe, covorașele pot fi făcute pliabile, precum și de orice dimensiune.